Sunday, February 28, 2016Направете го профитабилно седењето пред компјутерПОДОБРИ ГО СВОЈОТ ЖИВОТ И ЗГОЛЕМИ ГО СВОЈОТ СТАНДАРД!Почитувани соработници добредојдовте во нашиот тим
Техничките работи за функционирањето на оваа компанија ке ги добивате дел по дел како што исполнувате одредени фрази од работата и се разбира доколку работите редовно.
За да ме контактирате и да ви помогнам околу секаква нејаснотија во врска со СФИ бизнисот.

-Е-mail:martin_spasov1@hotmail.com

Многу е важно да сфатите дека е ова сериозна работа без никакви скриени, лажни основи.Како и секоја друга работа така и оваа бара вложување на желба за учење и волја да се постигне успех.

Пожелно е да се регистрирате со gmail адреса за поголема заштита на Вашиот СФИ профил.Доколку немате gmail адреса, креирајте ја тука.Генерални информации за СФИ

Strong Future Internatinal (SFI) е компанија која успешно работи од 1998 год во светот на интернет маркетинг.СФИ не е само пакет од алатки потребни за маркетарите, туку цел оформен бизнис.Тоа што е карактеристика за СФИ се фактите дека добивате БЕСПЛАТНА регистрација и потполно Ваша онлајн канцеларија, курс по е-маркетинг, како и целосна поддршка во работата од Вашиот спонзор.Добивате целосно бесплатна едукација за напреден интернет маркетинг која што е многу вредна.Курсот се состои од 30 лекции, повеќе од 80 лекции за интернет маркетинг, како и директно учење од искуството на постарите членови
 лидери во оваа компанија ширум Балканот и светот.

Која е Вашата работа?

Прва и основна работа што треба да ја знаете е дека ова не е работа од која преку ноќ ке имате илјадници долари на сметка!Не очекувајте со тоа што ќе кликате на неколку работи дека вие веќе имате кој знае колку пари заработено.Чесната работа подразбира труд, пот и единствена желба за успех.Во работата има ПРОФИТ, но треба време и истрајност, како во се УСПЕХОТ зависи исклучиво од Вас!!Не бидете од оние луѓе кои пробале да работат на една страна, па на друга, и на крај заработиле заклучок дека од интернет нема заработка.

Што всусшност треба да правите?

Со регистрацијата во СФИ вие влегувате во Вашата онлајн канцеларија.Од самата регистрација имате поени кои треба да ги соберете, а се наоѓаат во Getting Started.Следете го видеото и земете ги поените од регистрацијата (околку 700 поени).Месечно треба да соберете минимум 1500 поени.

ВАЖНО!! Доколку соберете 500 поени во текот на првите 24ч. од регистрирањето добивате доплнителни НАГРАДНИ 200поени.На овој начин можете полесно да ги остварите 1500 поени со што постигнувате статус Executive Affilate (EA) и со овој статус учествувате во делбата на месечните приходи во компанијата.Дневни задачи (Daily Actions)
Многу е важно дневните задачи да ги правите секој ден.Ако еднаш ги пропуштите немате право да ги земете пропуштените поени од предходниот ден.Во следното видео е објаснето како да ги извршувате.


*Совети:
1.СЕКОЈ ДЕН одработувајте се што можете од TO-DO листата!Така најлесно ке се запознате со можностите на СФИ партнерската програма, а истовремено освојувајте значајни поени.
2.Следете ги лекциите од Launchpad-от по можност секој ден.
3.Вашиот спонзор ке ве пријави во Facebook групите каде членуваат поискусни партнери и каде што ке имате можност да ги дознате нивните искуства и да прашате за нејасни работи.
4.Погледнете ги убаво правилата за работа во SFI во горната црна лента со табови под REFERENCE-AFFILATE AGREEMENT!